Rss

Coverband i Sverige

Vi kommer här att försöka presentera en del coverband, de fantastiska musikerna som åker runt omkring i Sverige och underhåller oss! Dom jobbar då vi andra är ledig och partajar loss. De är våra verkliga hjältar!!

Varje helg är det coverband som äntrar scener runt om i vårt avlånga land och jobbar för att vi ska få ha det roligt och avkopplande. Många har även jobb vid sidan om och gör detta som ett extra arbete på kvällar och helger.

Svenska coverband

  • Hallå Hela Pressen – De levererar schlager som ingen annan. Schlager är kanske ite längre en musikgenre utean det har mer blivit kult och en livsstil. Detta band festar runt i glitter och glamour och bjuder på låtar från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Fyra personer i bandet står för ett liveband som verkligen levererar. Bandet kan bokas för privata fester och företags event, men även krog och scen kan bandet ställa sig på och du får en oförglömlig schlagerkväll.
  • CoverExpress är ett band från Stockholmstrakten som rockar Sverige runt, de kan bokas till alla slags fester, bröllop krogar med mera. De levererar rocklåtar och schlagerlåtar på löpande band och känner sig för inför kvällen och spelar i princip allt. Deras repertoar är väldigt bred och kan ta en önskning på nästan vad som helst. Med egen ljudanläggning kan dom ställa sig var som helst det finns ström framdraget!
  • Easy Kit – Coverbandet som huserat som kompband åt flera stora svenska artister. Stor erfarenhet inom musikalitetens område och bokas för gig runt om i landet mest hela tiden. De leverarar verkligen en show som man inte glömmer i första taget!
  • Floorfilers – Från Göteborg kommer detta svängiga coverband, med influencer från 70- 80- och 90-talet. Det spelar allt från svängig funk till melodiös hårdrock och däremellan kan dom ösa på en riktigt dansbandsbugg. 11 medlemmar som verkligen kan få dansgolvet att gunga en hel kväll!

Next Post