Rss

Mamma Mia! The Party

Nu fortsätter filmen och musikalen Mamma Mia på krogscenen, på Tyrol och Gröna Lund så har man byggt upp en taverna i äkta grekisk stil. Tanken är att det ska se ut som i filmen Mamma Mia och den fest som anordnades i filmen. Alla deltar i festen, gästerna personalen, musikerna och artisterna formar festen som tar alla med till Skopelos ön där filmen utspelade sig.

 

Mamma Mia! The Party startar i januari 2016 på Tyrol i Stockholm och Björn Ulveus är den som producerar hela tillställningen och även den som tagit initiativ till det hela. Varför inte börja dagen med ett besök på ABBA museet som bara ligger några steg från Tyrol och kolla in ABBAS livsverk först för att sedan kliva in i den autentiska Mamma Mia fest på kvällen. Är du en riktigt fan av ABBA’s musik, har du följt gruppen länge, lyssnat på deras musik både med originalband och covergrupper så är detta den ultimata upplevelsen av ABBA’s musik som så många älskar.

För att läsa mer om hela festen så kan du gå in på hemsidan som är gjord, där kan du beställa biljetter, kolla in meny och läsa mer om den vision som Björn Ulveus har med hela föreställningen och festen.

Previous Post